Mitt liv var underbart

Jag hade sålt mitt hus, vägrat flytta ut på landet, bosatt mig i en bekväm lägenhet med varma element och fått en parkeringsplats precis utanför. Mitt liv var underbart.
Så varför i alla lata kamelers namn får jag då stå och skotta snö halva eftermiddan för att över huvud taget vara säker på att min bil ska komma iväg nästa dag, vilket den knappt gjorde igår. Och varför är det så svårt att jobba hemifrån i min varma lägenhet. Kanske för att de bilar i våningen ovanför – för att flytta ett avlopp – när vi redan h a r avlopp i våra moderna lägenheter. Med reslutat att varken jag eller dottern fått nåt gjort idag. Nu är klockan snart sex. De håller fortfarande på.
Dottern som har dundrande huvudvärk och mår dåligt men ändå försöker jobba på halvfart gled nyss förbi och citerade vårt favorit-säg ur Harry Potter:
-Döda den här gången!

Share:

There are 3 comments on Mitt liv var underbart

  • Tänk om man kunde BO i stan o få lugnet av landet…. nu ärdet ju inte så… man får välja…själv väljer jag snöskottning av tomt + lite drag övergolven istället för bilande grannar anyday…just att slippa att någon bor ÖVER eller UNDER en gör livetmycket enklare…

  • Åh, de fantastiska grannar, som vet hur man får nån att flytta….Finns mycket bra med att bo i stan, men snö och grannar är några av de saker som kan gör en minst sagt irriterad. Finns en viss nattlig aktivitet som kan få en att bli hemskt upprörd eftersom det hörs så tydligt… Att folk inte skäms!Men det mest fantastiska med lägenhet är väl ändå de gånger som något ger upp, till exempel kylskåpet. Bara att ringa hyresvärden, så kommer någon att komma inklampande med skitiga skor på bara för att kolla på saken. företrädesvis just den dagen du har sovmorgon. Och sen löser de problemet ”så fort de kan”…

  • Hos oss har man bilat i ett år så när det blir tyst piper det i öronen. Tänk om jag börjar bli van!!!

Leave a Reply