Mitt i veckan

Mitt schema är ovanligt regelbundet nu; turnera på helgerna med ”Vad Hände?” runt om i Sverige, åka till Göteborg på tisdagarna och jobba med redaktionen på SVT inför inspelningarna i december och ha lediga dagar mitt i veckan.
Vi hade en fin helg i Norrland, först två dagar i Sundsvall, vilket är en lyx. Jag hann äta lunch med en kompis och dessutom gå och shoppa lite toppar, det börjar bli tomt hemma i garderoben. I alla fall på saker jag använder… ;-))
Sedan körde vi längs E14 i höstskrud in mot Österstund. Stannade i Bräcke och åt en god lunch (det stället har jag memorerat in i min turnéavdelning i hjärnan) och fick en riktigt fin avslutning på helgen tillsammans med en fantastisk Östersundspublik. Det är lite orättvist att jämföra stämningen i en konserthall mot en gammal inspelad teater med decennier av trevliga Riksteaterföreställningar i väggarna, det är klart att det blir mer intimt och nära i en sån salong, så ingen skugga över sundsvallspubliken, ni var toppen.
De lediga dagarna fördelar jag hemarbete, fixa och trixa ärenden, träna och göra i ordning det som behövs ute i nya fritidshuset inför vintern. Allt går så fort när man fixar det mesta i Sumpan, det är nära till allt och inga köer eller väntetider i affärerna, apoteket brukar ta 6 minuter, kemtvätten 2, Hemköp veckohandlar jag ofta under halvtimmen, men då gör jag det sent på kvällarna precis innan stängningsdags. Det gäller att hitta tomma ytor om man inte gillar att stå i kö. Jag är expert.

Biljettläget på showen i oktober:

På lördag finns ett fåtal bilj (ca 25) kvar på båda föreställningarna på Örebro Konserthus
Söndag Västerås konserthus – utsålt
Karlskrona 18 okt utsålt
Malmö 19 okt fåtal kvar
Rival Stockholm mån 21 okt ca 25 bilj kvar
Rival Stockholm tis 22 okt ca 55 bilj kvar
Karlstad 25 okt fåtal kvar
Uddevalla 26 okt utsålt kväll, drygt 100 bilj kvar eftermiddag

Glöm inte att det finns biljetter på både ticnet.se och showtic.se. Alla har inte alla biljetter så kolla båda!

Share:

There are 2 comments on Mitt i veckan

Leave a Reply