Min första författarafton

Då var den första författaraftonen avklarad, gånger två dessutom eftersom biljetterna till den första tog slut på 15 minuter! Det hela gick av stapeln på Bondens Creperi i Söderköping stad, ett mysigt ställe som har en vind som andvänds till kulturevenemang som författarbesök m m.

Jag tycker det kändes bra, jag valde att berätta lite om min bakgrund och sedan läsa några avsnitt ur boken plus frågestund. Något alla frågar om hela tiden är när ”Babben&Co” kommer tillbaka. Det är ju skrivet i stjärnorna, jag har inte hört ett ljud tyvärr, och nu är jag uppbokad i minst ett år framåt, kanske mer om Chicago går bra.

Det känns ändå bra – men också lite sorgligt – att publiken saknar programmet.

Nej, nu måste jag skriva lite på talet jag ska framföra på fredag.

Share:

Leave a Reply