Men vaa rolitt

Kul kul igår, jag var på så gott humör efter inspelningen att jag satt till halv fyra och gjorde bokföring medan jag lyssnade på musik och myste på mitt kontor.
När jag gick ut med hundarna sista gången mötte jag tidningsbudet som visade sig vara en stor hundvän som själv har två tikar hemma.
Trottoarerna var helt glacerade så det var livsfarligt att gå på dem, men hundarna nosade extra mycket som jag lagt märke till att de gör när det kommer frost på löven. Det är som om dofterna lyfts upp och blir ännu intressantare då, det är samma fenomen varje år.

Share:

There are 10 comments on Men vaa rolitt

 • Ja, om man bara av farten gör bokföringen nattetid så måste man ju vara i nåt euforiskt tillstånd….. Good for you. Ser fram emot programmet på Lördag. Är stor beundrare av Sisela.

 • Douglas Söderlind on

  Hej Babben . Det käns trygt att du är go och snäll med dina vänner hundarna. Jazzhälsningar från:Douglas.Keep Swinging 😉

 • Bokföringen skötes med fördel ”in the wee wee hours” i skumrasket… Eh, alltså JAG gör det inte men jag har hört andra som…; )

 • Haha, min bokföring tål nog dagsljus ska du se. Tror du jag är moderat eller? 😉

 • I bland är det som om jag hör din härliga gotländska när jag läser din blogg, vilket jag roas med när jag har tråkigt.

 • Gott humör var även jag på efter inspelningen, dock bokfördes ingenting mer än en och annan anteckning i dagboken när jag kom hem … Skön blandning på gäster i vanlig ordning och Kristian Kjellvander med fru var en extra bonus!

 • Ja, jag får inte glömma Chrisian med fru Therese, de var ljuvliga.

 • Moderatskämtet hoppas jag kommer med i programmet eller på Norra Brunn framöver. Hur lyckas moderaterna med allt detta egentligen? Har de det i blodet? Mina politiska sympatier ligger visserligen mer åt deras håll än sossarnas, men man undrar ju… Mer dagsljus i bokföringen!Tack annars för härliga program och en trevlig blogg där man alltid får sig ett skratt när man behöver det 😉

 • Jag tror att ALLA POLITIKER I ALLA DELAR AV VÄRLDEN försöker roffa åt sig av skattebetalarnas pengar genom att utnyttja både det ena & det andra, så fort de hamnar i den positionen. Det är så bra att media gräver i sånt här & en fröjd att se dem (just nu moderater) stå & stamma & rodna med ’händerna i kakburken’ då de får en mikrofon nerkörd i halsen. Det är väldigt få av den stora massan politiker som är genomhederliga och lever upp till alla de ideal & visioner de försöker genomdriva. Att snacka går ju men att snacka så det går klarar de inte – ”men jag fuskade & anlitade svarta tjänster fram till 2004 men nu är jag minsann genomhederlig”………. Suck. Och suck igen. Snart står Reinfeldt där & stammar han också……..

 • Inspelningen var jättetrevlig i tisdags!Tack för ett underhållande program!

Leave a Reply