Men huur svettigt är det nu då?

Ganska så rejält faktiskt. Framför allt när man har fått en varm go fleecestövel med ytterhölje man ska ha på sig dygnet runt förutom kortare vädring.
Jag hade fått ett erbjudande att få skjuts ut till mitt hus på landet, men ställde in det i väntan på svalare väder. Eftersom trädgården är så omgiven av grönska är det ofta helt vindstilla där och med 30 grader i luften så… bättre att avstå så länge.
Jag knåpar lite med kommande resor och material, tittar mycket på tv och läser.
”Hela Sverige bakar” hade jag missat helt när det gick, men nu har jag tittat ikapp på sjuan. Det är sjukt underhållande och deltagarna är verkligen duktiga. Den här veckan går kändisvarianten och man blir jobbigt sötsugen av att titta, på framför allt Ewa Frölings skapelser. Kanske ska gå in på recept.nu och kolla in dem 🙂
Världsläget är verkligen ingen pick-me-up just nu. Varje gång Israel/Palestina-konflikten blossar upp blir jag alldeles bedrövad. Och hur faan rent ut sagt kan ett civilt passagerarplan bli nedskjutet som i Ukraina. Jag hoppas svarta lådan kan bringa klarhet, men det hjälper tyvärr inte dom anhöriga till dem som var ombord. Katastrofen var ett faktum.
Jag flyr verkligheten med ytligheter som Candy Crush där jag nu äntligen, efter EN MÅNAD har klarat min nivå och kommit vidare. Passa er för bana 305 säger jag bara…

Share:

There are 2 comments on Men huur svettigt är det nu då?

Leave a Reply