Men – hur lyckas man?

Folkets Park som fenomen och Lill-Babs som starkt förknippad med detta fenomen ska bli frimärken. De släpps 12 januari, men redan nu kan man kika lite på hur de ser ut om man prenumererar på frimärken som jag gör. Döm om min förvåning när  frimärket på Lill-Babs ser ut som Titti Sjöblom! Vaf….????Klicka på bilden så får ni se!

Share:

There are 6 comments on Men – hur lyckas man?

 • Gravören heter Lars Sjööblom… 😉

 • Ahaaa – dom är kanske släkt?

 • Sjukt elakt skrivet, gör det bättre själv om du ska klaga. /Lars Sjööbloms dotter

  • Varför måste jag kunna göra det bättre själv för att få ha en åsikt? Jag slogs direkt av hur mycket Titti det var över det nya frimärket . Men ok, onödigt av mig att skylla på gravören, jag har redigerat texten nu.

 • Jag skulle inte ha känt igen henne om jag inte hade läst vem det ska föreställa. Det skulle vara intressant att se fotot (jag antar att det är ett foto som är förlaga).

 • Hej Babben. Det är väl klart att Du ska få ha en åsikt som alla andra & jag håller med dig att jag skulle inte känna igen att det var Lill-Babs om Du inte hade sagt det 🙂

  PS: Tycker inte det var sjukt elakt skrivet & tål vissa inte vad Du skriver så ska dem nog INTE läsa din blogg :))

  Ha de gött/Kram

Leave a Reply