Men for i helvide mand!

Jag blir tokig på att det bara fokuseras på att Kikki är fet/sjuk/alkoholiserad. Kvällstidningarna trashar verkligen hennes liv och det verkar nästan som om hon hjälper till.
Jag tror säkert Kikki är i helt ok form för att vara med, och dessutom är hon en av våra vassaste schlagersångerskor – så varför inte ägna nån spaltmeter åt det istället?
Som vanligt är det nära på förföljelse när folk är i livet och hyllningarna kommer sedan när de har tuppat av.

Share:

There are 4 comments on Men for i helvide mand!

  • Ja du Babben jag har också förundrat mig över attjournalisterna bara orkar rota i all skit. För mig får honvar hur fet och alkoholiserad hon vill så länge hon sjungersom hon gör. Visst, hon skulle säkert må bättre om hon kundeleva ett annat liv men det är inte alla förunnat. Ochframförallt så har ingen annan med det att göra. Hon tävlari sång, punkt slut…

  • För ett par år sen på Pridefestivalens schlagershow så komKikki ut och skulle sjunga. Kikki: ”Hej, mår ni bra?!”Publiken: ”jaaa” Kikki: ”Vet ni hur jag mår?” Publiken:”neej” Kikki: ”Det vet inte jag heller, för jag har inteläst tidningarna idag!” Allmänt asflabbande i publiken. Honverkar ha självironi iaf. Men jag håller med, det är ettotroligt fokuserande på just henne. Hon är en av dem sominte kan ta en millimeters felsteg utan att det skrivs omdet. Ibland undrar man om journalisterna letar efter minstafel som de kan haka upp sig på. Och sen skyller de på”allmänintresse” gubevars… Den där låten du sjungit i REAnu är ju mitt i prick…

  • Men frågan är också varför vi låter oss översköljas av all denna skit-”journalistik”.Varför går det att sälja kvällstidningar på löpsedlar som de flesta vet är bara tomma ord utan någon verklighetsanknytning. För uppenbarligen vill tillräckligt många grotta ner sig i sagor och låta sig luras av dessa för att det ska vara kommersiellt lönsamt.Antagligen någon Jantelagseffekt som spökar där bakom.

  • Jag håller med ovanstående,så länge hon inte kör bil onykter så får hon väl hålla på som hon vill. Det är ju hennes sak att jobba med. Det är svårt nog utan tidningarna i hasorna. Men jag blir glad nu när hon sjunger,för det kan hon ju verkligen!

Leave a Reply