Melodifestivalen, omgång 1

Igår kväll fick jag då äntligen se första deltävlingen.
Jag skriver inte så grundligt eftersom det har gått flera dagar av genomtröskning redan i pressen, men jag tycker följande:
Starkaste melodier: Face-84 och Michael Michailoff.
Snyggaste kläder: Velvet.
Ståpäls: Sorry, inte denna gången.
Proffsigast: De två vinnarna plus färöingen.
Roligast: Pudelrockarna feat E-type.
Kul att se Suzzie Tapper i rutan igen.

Tendensen att de som redan är mest kända vinner deltävlingarna håller i sig. Jag tyckte Amys låt var händelselös men bra framförd, medan Christer Sjögrens happening piggade upp. Om den går hela vägen ut i Europa ska det bli mäkta intressant att se hur tittarna i de andra länderna tar emot den, ha ha.

Share:

There are 4 comments on Melodifestivalen, omgång 1

  • TYCKTE du?? hmm…. jag hoppas vid min gud att Christer”smurfen” Sjögren går vidare…. Jag gillarde Också MichaelMichailof (eller vad han heter) synd att den inte gickvidare… men så är det alltid….

  • Inget om Luleå då..?

  • Luleå blev ett otroligt trevligt gig. Vi hade stuvat om lite i showen på ett sätt som alla blev väldigt nöjda med och publiken var otroligt positiv till det vi gjorde. Vårt bästa gig hitintills med ”Rivstart”. Jag känner mig lite som Sanna Kallur just nu – massor av spring i benen. Norra Brunn ikväll kändes riktigt bra det också.

  • ”Ha ha” ??? Vad menar du med ”Ha ha” ???

Leave a Reply