Många bollar i luften..

Just nu jobbar jag parallellt med projekt som håller på denna vecka, övriga hösten, nästa höst samt hösten 2015. Det gäller att ta fram rätt mapp när man pratar i telefonen, annars kan det gå illa. Jag kan inte avslöja så mycket än om framtiden, idag hålls det mesta hemligt fram till ett heligt pressreleasedatum som bestäms gemensamt. Då skickas ett pressmeddelande ut och sen är det igång.
Nåväl, de kommande veckorna är vikta åt två saker; den kommande turnén (som bara säljer bättre och bättre – det är långt över förväntan redan) och en split av mitt bohag där en hel del går med ett flyttlasset till ett fritidshus jag köpte i somras.
Inte för att jag hinner vara där så mycket just nu, men i helgen ska jag försöka installera det viktigaste; en säng, köksbord och vattenkokare. Det klarar man sig långt med.
Nu är det bara några veckor kvar till nypremiären av ”Vad Hände?” och vi är alla taggade till tusen att få ge oss ut och spela. Vi ses on the road! Länk till biljetter hittar du här till vänster.

Share:

There is one comment on Många bollar i luften..

Leave a Reply