Lugn och ro

Gotland invaderat av politiker, journalister och lobbyister. Bara att fly fältet. ALLA pratar som om de jobbar på P1. Men jag tror inte att ”det goda samtalet” kan lösa alla problem.
Det blev lite väl mycket fara och flänga på ön så nu drar jag norröver för lite lugn och ro. Flyg, bil och stuga bokades nu på morgonen, och nu väntar den vackraste trakten i hela Sverige – Gotland får ursäkta….
Ikväll ska jag äta renskav på hotellet i Dorotea. Längtar redan…

Share:

There are 2 comments on Lugn och ro

  • Hoppas du njuter ordentligt och du inte blir uppäten av mygg och knott!!

  • Men vafan Babben, har du en blogg!? Varför har ingen talat om det för mig? Du är en favvisböna ju! När jag läser i bloggen hör jag din röst i huvudet. Alltså tro inte jag är sjuk, menar att jag ”hör”gotlandsdialekten…(nu verkar jag ju psyksjuk ialla fall..) Skitsamma. Ha de skönt uppe i mygghe..!

Leave a Reply