Låång dag

Försov mig i morse. Inte bra. Vaknade 08.17. Skulle stå på scenen sminkad, hårtvättad och klar ca 10 min bilfärd bort kl 09.05.
Som tur är har jag för vana att lägga fram kläder, ha väskan packad utom på necessären och ha kolla på allting så det var bara att sätta fart, springa ner till en väntande taxi och sminka mig i den.
Heldag på Slagthuset i Malmö där jag var konferensier åt sex olika föreläsare. Planet hem var försenat en halvtimme men det gjorde inte så mycket för jag träffade en gammal årskamrat (som jag först inte kände igen – jag är hopplös) från gymnasiet och vi satt och catchade up under flighten.
Vi är ju i den där åldern nu när många av våra gamla klasskamrater har gjort karriär och har höga befattningar, blivit disputerade etc etc så vi betade av lite lyckosamma fall och några mindre lyckosamma. Fascinerande hur många av ”strulputtarna” i klasserna runt om har tagit sig samman och fått otrolig ordning på liv och karriär.
Nu har jag äntligen landat hemma och ska betala lite räkningar och stryka inför jazzfestivalen i Huddinge i morrn. Då vill man inte var skrynklig 😉

Share:

There are 3 comments on Låång dag

  • Lycka till!!! 2 tim och 39 min kvar 🙂

  • hahahaaaaaa jag är också i den åldern att många man kännerdisputerar… KAN bero på att jag tillbringat en 3e del avmitt liv på uni men man vet aldrig… Klasskamrater frånförr är det dåligt med för jag minns dem inte jag är totaltvärdelös… Skulle aldrig kunna rabbla upp mer än 3 i mingymnasieklass o jag gick ut för 11 år sen… Jag är heltvärdelös… Lycka till och jazza försiktigt! 😀

  • ha ha ja, hon jazzade på försiktigt och fint 🙂 Skämtadegjorde hon också och de satt som smäck!:) Tack IGEN för enbra show Babben och för lilla pratstunden efter!!;)

Leave a Reply