Lååång dag

Det blir långa dagar om man går upp kvart över fem. Ingen nyhet för vissa av er kanske, men jag gillar ju att dra mig till tio i vanliga fall. Men inte idag. Jag vaknade i Karlstad efter en kort natts sömn (vissa fick INTE det på hotellet, de hade över sjuttio norkska 18-åringar boende på Elit i natt) men jag klarade mig.
Tod 06.30-kärran och fick åka till flyget med en taxikille som körde mig från Kil till flyget för några år sedan. Jag sitter alltid fram och pratar så han kom ihåg vad vi hade pratat om då.
Har nu varit på djursjukhuset och tagit bort Sockers morfinplåster och de tyckte att allt såg fint ut. Det stasar lite runt hasen idag, men stasen sjunker neråt och det är ett gott tecken. Hon stöder också på benet i skritt vilket är bra.
Möten, telefonkonferenser, skriva och sedan lite privatliv ikväll är vad som väntar resten av dan. Men först; Posten!
Vet ni förresten vem som har namnsdag idag?

Share:

There are 2 comments on Lååång dag

  • Grattis Barbro!

  • 05.15 är vad jag kallar svinottan… *ryser* jag går uppstraxt innan sju vardag som helg med några sovmornar om året…vad gör man inte för sina djur???Grattis på namnsdagen!!! jag är kass på namnsdagar kommersällan ihåg mina egna… Jag är glad att jag minns när jagfyller år…

Leave a Reply