Lite uppdateringar

Håller på att uppdatera vårens spelningar här på sidan utöver ”Cabaret” i Uppsala. Jag gör även några spelningar på Norra Brunn plus några andra framträdande, men efter premiären den 1 mars kommer vi att spela ganska stadigt 4 dagar i veckan och det brukar vara en ganska lagom dos för min del.
Sitter och repar text och låtar nu, allt ska helst sitta till kollationeringen på onsdag är det sagt. I morgon ska jag till Uppsala igen och träffa min blivande fästman, d v s Gustav Levin som ska spela rollen som Herr Schultz, mannen som min Fräulein Schneider förlovar sig med under föreställningens gång.
Spännande!
Ni har säkert sett honom i någon tv-serie, här har ni en länk till hans hemsida.
Har ni inte köpt biljetter än till föreställningen kan det vara hög tid. Får tyvärr inte länken att funka nu, men gå till www.uppsalastadsteater.se och klicka er fram.
Nej, nu måste jag gå och titta till kudden, det blir tidiga kvällar nu när jag har ett hederligt arbete 🙂

Share:

There is one comment on Lite uppdateringar

  • Ingmari, Ekerö on

    Ohh… så härligt med nytt år och nyklippt hår och fotvårdade tår… och en massa skoj att se fran mot när det är vår. Måste bara ha biljetter till ovan. Längtat efter lite nytt kulturellt. Och… 21 februari… läste jag… kör showen på tv igång med alla gästerna. Hejs Babben! Så härligt när det börjar bli ljusare ute och fåglarna kvittrar och det inte bara är en massa repriser.
    Jo. En sväng på balett på Operan också. Min kropp och själ behöver detta. Tack snälla Babben för att du bjuder på dig själv och låter mig och oss få njuta och ha kul och lämna vardagen lite för en stund då och då. Plugga bra på replikerna. Så jagar jag biljetter under tiden…

Leave a Reply