Lite av varje

Jag kommer att gästblogga på passagen ett tag. Om ni kopierar den här länken kommer ni dit:

http://blogg.passagen.se/babbenlarsson/

Jag vill också passa på att göra lite reklam för min bok ”Jag vägrar dö nyfiken”. En julklapp som passar både män och kvinnor i alla åldrar.

Den kom ut i maj och är inbunden. Jag har ett litet lager hemma, så om ni använder kontaktknappen här ovan i menyn här ovan och beställer en signerad bok kan ni få innan jul om ni beställer senast 18 dec. Den kostar 150:- plus moms och porto (slutpris 197:-) Ni får med en faktura med boken.

Share:

There is one comment on Lite av varje

  • Önskar dig underbara människa en God Jul, stressa lagom det blir jul ändå. Du har gett mig många härliga garv under åren, så var rädd om dig så vi får ha dig kvar.
    Kram Lotta

Leave a Reply