Lång dags färd

Vilken dag det blev igår!

Först klarade dottern sitt körkort på morgonen som sagt, första försöket – spik! Snacka om stolt moder/övningshandledare 🙂

Sedan iväg till Götet och förbereda direktsändningen på kvällen. Det blir alltid en speciell nerv runt direktsändningar som jag gillar. Allt ska klaffa. Jag hade skrivit min monolog tre dagar tidigare och filade på den in i det sista, men fick med allt utan några större manustittar tror jag.

Skippade minglet efteråt och tog mig till hotellet för att kolla lite friidrott och catcha up med Lennie och planera inför idag. Nu är jag på väg ut till Västra Frölunda och Sveriges största Bokia-butik för att signera böcker på eftermiddagen och sedan väntar gig med Lennie/Elina utanför Storan innan vi drar hem i sommarnatten. Borde anlända hem runt tre i natt. Egen säng, mmmmmm.

Share:

There are 4 comments on Lång dags färd

Leave a Reply