Kyl och frys

En hel ledig vecka framför mig – gött!
Mina små frön har grott och blivit plantor, just nu är blomkrassen snabbast och jag planterade om den i småkrukor igår. Köpte också 4 för 100:-pelargoner och pillade ner i balkongkrukorna. De brukar sen blomma hela sommaren och bli stora och fina. Ibland får de övervintra inne, ibland offrar jag dem till kompost.

Det här är en tid på året då jag brukar vara inspirerad till storrensningar. Förrådet, garderoben – och just nu kyl och frys. Idag tärnade/skivade jag varenda rotfrukt och matigare grönsak som fanns i kylen och blandade dem i två djupa pannor och bakade dom i ugnen med lite vatten, olja och Herbamare. Jag köpte fryslådor med småfack i för många år sen och de är perfekta att dela upp ugnsbakade grönsaker i. Enkelt att tina en portion och äta till whatever there is.

Det har just nu varit en period med ganska mycket stand up och galor – många roliga jobb, bl a i veckan hemma i Kristoffer Appelquists vardagsrum som är en gammal missionskyreke-sal, Vi-skogsgalan där tusen personer kom till Cirkus och Kompis Assistans igår med glada assistansbehövande, assistenter och anhöriga – vilken kärlek det fanns i den salen!
Efter den här veckan går jag in i spurten på säsongen med nästan dagliga föreläsningar runt om i landet, titta under fliken Vad gör jag/Spelschema så ser du om jag kommer till din stad. Nästan alla dom här gigen är en del i en hel dag med inspirationsföreläsningar så kanske du kan få din arbetsgivare att sponsra!

Det regnar ut så jag struntar i att cykla eller gå och tar bilen till gymet istället. Må väl!

Share:

There are 2 comments on Kyl och frys

  • Så duktig du är, inte många som håller så länge i längden.
    En dröm vore att få vara en liten prao elev i en vecka.. Och drömmar ska man ha:)
    Fortsatt lycka till!

  • Tyvärr tar jag inte emot praoelever eftersom jag jobbar så mycket hemifrån. Men drömmar ska man ha!!

Leave a Reply