Kundtjänst, var god dröj…

Igår ringde jag mitt telefonbolag för att beställa ett nytt SIM-kort till mobilen. Jag kopplades fram efter ca en minut till en telefonist, berättade mitt ärende och därefter kopplade hon mig vidare till försäljningen.
De brukar ta lång tid på sig så jag läste lite post och fixade några grejer i datorn under tiden. Det tog en timme och fyra minuter innan de svarade. Då var jag dessutom hos tekniksupporten istället för försäljningen.
Jag tror det här är ett personligt rekord för mig. Som tur är har de ingen jobbig musik eller reklamjinglar som går, då hade jag inte stått ut så länge.
Har ni varit med om längre väntetid i en kundtjänst?

Share:

There are 9 comments on Kundtjänst, var god dröj…

  • Men du, säg inte att det var *viskar* tele2. Dom har jag fått tuppjuck på sista veckorna…ha en trevlig helg!!!

  • Nej, det var /viskar/ Ventelo.

  • Hmm, mitt i all kråksång så måste jag säga att det är lite kul att höra att ni kändisar får kämpa lite också. Är det inte lite halv skoj (läs frustrerande) att höra att det är 75 före i kön? Nä, det är inte alls kul… händer inte allt för ofta som tur är…. men nog måste man planera in såna samtal.

  • Mmm men det värsta är som när jag ringde till mittparabolbolag i veckan… ”Du har nr 1 i kön vi jobbar föratt det ska bli din tur så fort som möjligt….Plineplonkeplingeliplonkplonkplink ”(det sista varpianomusiken från helvetet som spelades på ett enerverandesätt) i 20 MIN… blev jag galen???! Jo det blev jag mest påplonketepinget… fast jag fick hjälp när jag väl komfram såman får vara glad åt det lilla! Banken däremot är det alltid 70 före men det brukar ändå bara va väntetid i 5 min!

  • Men snälla Babben jag hoppas verkligen att du har en högtalarfunktion på din tel! Det har jag men jag blir vansinnigt förbannad i alla fall…men jag slipper ju hålla i telefonen…Konsumentförakt är vad det är, om nu ngn frågar mig…

  • Jo, jag har högtalare på telefonen så jag gjorde annat under tiden, men när det gått en TIMME och man börjar bli skitnödig undrar man om man ska hinna med det också eller försöka hålla sig 🙂

  • Hahahahahaaaaaaaaaaaaa det är det värsta jag vet… för närman väntar på något blir jag alltid toanödig (rentpsykosomatiskt jag vet!) men vågar inte gå på toa ifall manmissar det… typ telefonkö eller att läkaren ska ringaeller ngt sådant!

  • Ja för man kan ju ge sig den på att de svarar så fort man lyckats krångla sig ner på toastolen. Nästa gång jag hamnar i kö ska jag göra en kupp – trippa sådär överkissnödigt in på toa, med luren fastklämd med vänster axel kränga ner brallorna samtidigt som jag öppnar locket utan att tappa luren i vattnet, glida ner på sitsen och DÅ, när de svarar, skriker jag triumferande ”Ha! Jag gick INNAN jag slog numret!” och så sitter jag lugnt och fint kvar där jag sitter under samtalet bläddrandes i de aktuella fakturor eller whatever jag prydligt lagt fram i förväg på en pall. Så nästa gång ni går från ” du har plats 358 i kön” till ”Välkommen till … vad kan jag hjälpa till med?” på 30 sekunder – kom ihåg var ni hörde tipset först!

  • Det ska jag testa nästa gång!

Leave a Reply