Kontor from the dark side

Nej nu jädrar måste jag ta ett krafttag med mitt kontor. Ingen annan lär komma och fixa det åt mig. Som det ser ut just nu är det egentligen ett under att jag har koll på gigen, får med mig rätt grejer och hittar det jag ska.

Kontoret sunkade gradvis ner sig när jag skrev boken, och nu när den är klar och utgiven för länge sedan är det dags att ta tag i det som försummades då.

Apropå bok är det snart Bok och Bilioteksmäss i Göteborg och yours truly kommer att vara där både fredag, lördag och söndag i olika rum och montrar.

Share:

There are 4 comments on Kontor from the dark side

 • Nä nu jädrar måste jag också ta krafttag med mitt kontor. Om inte du vill komma hit och fixa det när du är klar med ditt förstås. Nähä, nej det trodde jag inte heller. Det är flyttlådor, överblivna tavlor, kameragrejor och viktiga papper överallt. Och så har jag häftstiftat upp en massajfilt framför fönstret. Den ger ett behagligt arbetsmörker, men tyvärr ett helt rubbat färgseende.

  Hoppas vi ses på mässan!

 • To live ( med andnöd) or to be (vara)…

  Kanske fröken Nyfiken
  ska tänka över sitt fullspäckade
  schema. Sköt om dig; Ewa

 • Jag tänker jättemycket på det 🙂

 • Vad kul att du kommer att vara i Göteborg under Bok- och biblioteksmässan!

  Ja, det där med kontoret är mitt dåliga samvete också. Men nu blev jag sugen på att ta tag i det!

Leave a Reply