Julen är snart här!

Felsökning pågår fortfarande på min kontaktknapp här på sidan. Sorry!
Mellan mina jobb, idag t ex en heldag i Östersund med temat Attraktiva Arbetsplatser, skriver jag nu julshow för fullt. Lite avigt på ett sätt, men väldigt skönt att snart ha det gjort. Deadline är 10 okt, så då är julen här 🙂
Ni som känner mig lite vid det här laget vet att jag redan har lagt upp ett litet lager julklappar i skåpet som jag brukar börja pyssla med i slutet av den här månaden.
Jag har också blivit lite lat med åren. Många vänner som bor utomlands får t ex Sverigealmanackan med illustrationer av Erkers Marie Persson. Hennes lite gammaldags naivistiska skildringar av svensk landsbygd går hem som sjutton hos sverigetörstande utomlandsingar.
Sverigealmanackan

Share:

There is one comment on Julen är snart här!

Leave a Reply