Julen är snart här!

Suttit och styrt upp julshower och annat i november december idag med min bokare. Jag gillar inte att ha för lång framförhållning, men samtidigt måste arrangörerna få besked, fr a de som får ett nej och måste leta vidare.
Idag väntar shopping och bankbesök med dottern, har haft ett matlagningsrace här innan; grönsaker till hundarna och oxrullader till människorna. Blev inspirerad av Landet Brunsås som lagade ”mammas mat” igår, och kom då att tänka på rullader. Passligt nog hade jag redan skivat innanlår i kylen 🙂

Share:

There are 5 comments on Julen är snart här!

  • Rullader, det har jag aldrig gjort. Vet inte ens om jag harätit det. Hos mig blir det kycklingsoppa till middag. Jaggjorde storkok på kyckling för ett tag sedan så det blirlite kycklingtema nu.

  • Det är så roligt att läsa dina kommentarer kring din dotter – snacka om igenkänning! Jag har också en dotter född i februari -92. Har jag och min dotter övningskört, så skriver du snart att du övningskört med din dotter. Nu skriver du om banken – vi var på 18-års besök på banken häromdagen. Du kan bara att höra av dig om du vill ha förhandsinfo om vad ni kommer att göra nästa vecka 🙂

  • Ja, de blir stora vid 18, nu måste hon kunna sköta internetbanken och sina ärenden själv. CSN kommer till fel bank och måste omdirigeras m m. Jag läste någonstans att 90-talisternas motto är ”Gärna göra saker själv men inte utan min mamma”. Stämmer det på din dotter? Jag kan inte minnas att någon behövde följa med mig till banken och sköta grejerna åt mig.

  • Vad innebär 18-årsbesök på banken? Jag kan inte minnas attdet var nåt särskilt när jag fyllde arton (på 90-talet). Jaghade ett bankomatkort så jag kunde ta ut av mina egna pengarnär jag behövde ha till körlektioner tex. Det fanns ingenanledning att ta med mamma. Har hennes kompisar också medsig sina mammor till banken och körskolan?

  • Vet inte, körlektionerna är jag med på för att spara pengar. Om du hör och ser vad de jobbar med och vilka uppgifter hon behöver träna på sparar du dyr lektionstid genom att träna vidare privat. Bankgrejen var nog mera ett försök att slippa själv.

Leave a Reply