Julefriden närmar sig

Jag har fortfarande nedräkning tills vi ska åka bort över jul och nyår på måndag. Ikväll var det avslutningsfest för Parlamentetgänget efter ännu en framgångsrik säsong med ökade tittarsiffror och bl a nya utmärkelsen Kristallen för årets nöjesprogram.
Jag har några julkort kvar, de sista klapparna jagade jag ifatt idag. För dem av er som också har lite tid över ska ni få en länk till ett kul spel.
Det är en tomte uppe på ett tak som ska leverera julklappar och dricka julsnapps samtidigt. Ju mer han dricker desto mindre svarar han på piltangenterna. När han trillar ner från taket är det game over 🙂
Fylletomte

Share:

There are 11 comments on Julefriden närmar sig

 • Jösses, det var inte svårt att få tomten full, efter ett par snapsar var han svårstyrlig….;)TACK Babben för att du delar med dig av ditt liv, du är bara såå bra!KRAM!

 • Fick 696 poäng… vad fick du? Svårstyrd kille, helt klart…

 • 1524 poäng! vad ligger ditt rekord på!?

 • Mitt ligger på 840, min man fick nästan 900. 1524 är imponerande!!!

 • Nästan 1000 poäng! Han var verkligen svårstyrd!Hur hittar du alla dessa spel? Haha… Fast det är bara skoj, fortsätt gärna tipsa! Kramiz

 • Jag vågar inte spela:-) Annars ramlar jag ner. Men, Babben du ska ha en skön och underbar jul med dina nära och kära.

 • 998 p, är nu mitt rekord

 • Nu har Du lurat in mig i fördärvet IGEN – 659 poäng fick jag – men jag föredrar nog Screwball trots att jag ännu inte passerat 40000 där ……

 • nemmen babben 🙂 * lillbabben skriker som en ko =/

 • Kul spelsajt Babben, TACK för tipset! Hejdlöst kul med den fulla jultomten – även för en ”boose”-fri tjej som jag själv.Jag är en stor ”Parlamentet”-fan också. Hoppas bara TV4 inte avgiftslägger sin vanliga kanal, jag tänker i alla fall inte betala och då missar jag ju Parlamentet. Kan Ni inte flytta över eller ”vikariera” på SVT? Eller är det så himla dåliga gager på SVT så att ”Parlamentet” hellre uppträder på TV4? BABBEN..God fortsättning på Julen och Gott Nytt År 2006!Glöm inte att ta några ”power-walks” promenader! Jag tränade förut aerobics och nu ”kör” jag endast tuffa promenader, ”the best things in life are free” som dom säger… HEJS SVEJS!

 • jävla töntar

Leave a Reply