Jaha, där gick den månaden

April gick fort, herregud, så fort.
Jag var på resande fot större delen, först med Expedition Babben som nu gick i mål efter fyra år och 103 föreställningar. (Det kommer nog att dröja ett tag innan jag hittar på nåt liknande projekt) Det har varit väldigt kul och lärorikt men också – så klart – tagit en hel del av min energi.
Påsken tillbringades på latast möjliga vis på Gotland. Promenader, cykelturer, läsning och matlagning stod på schemat och just inget mer. Jo, jag hann se Länsteaterns fina musikal om Jacob Dubbes uppväxt också innan den spelat klart för den här gången.
Efter påsk har jag så smått gått igång igen. Storbandskonserten med Arlanda BB blev en stor succé ute i Märsta och vill ni se reprisen ska ni gå in på Studio Lederman och köpa biljett där till den 22 maj. Jag gjorde säsongens sista gig på Norra Brunn i lördags och gästade humorgruppen Stallets föreställning i måndags.
I övrigt gör jag mest föreläsningar nu fram tills semestern bryter ut 1 juni. Jag föreläser mycket internt, för Ekvilibrium, Lärarförbundet, Synskadades RF och lite andra sammanhang. Några stand up-gig blir de också, bl a i Hovås och Ulricehamn. Men just idag, just nu, sitter jag i mitt hus på landet och nutet av att ha några dagar ledigt. Det gör ingenting att det regnar. Faktiskt ingenting alls.

Share:

Leave a Reply