Inte i stan!

Var ute och övningskörde med dotra i går kväll. Hon börjar bli duktig så jag lät henne köra hela Solnavägen in till bron, över den och in i stan. När vi kör på Karlbergsvägen säger hon:
Vi ska väl inte köra in till stan va?
Älskling, vi ä r redan i stan!
Nej, jag vill inte köra i stan!
Men det gör du ju redan, det går ju jättebra!
Vi tog en sväng och åkte hem samma väg. Sedan fick hon köra de vanliga vägarna hemma runt Solna-Sundyberg så hon fick lugna ner sig igen 🙂
Jag ser att vårt nummer från Idrottsgalan finns på youtube för er som missade det.
Vafan gör dom nu?!?

Share:

There are 4 comments on Inte i stan!

  • Är inte Solna stan? När du berättar om din dotter så tänkerjag varje gång att hon verkar lik mig. Det lilla jag vet omhenne alltså. Är hon det?

  • HAhaa! Vilken BRA låt! Peter Johansson är ju en favvo, jagminns ju honom som nördkusinen till en av mina klasskompisarnär jag gick i gymnasiet… nu är han inte nördig längreutan en mycket duktig sångare o artist! 🙂 Kul!heja dottern! 🙂 Hon klarar nog körkortet galant! 🙂

  • Nej, ”stan” är Stockholm för mig. Den ligger bara 10 minuter bort. Solna har inte samma stadskänsla, det är stort och väldigt olika i alla hörn. Sundbyberg är mera en sammanhållen småstad i så fall.Jag vet inte om Sofia är lik dig, Johanna, kanske på en del punkter 🙂

  • För mig är det Stockholm alltihop. Det var främst en krönikai Ab jag tänkte på. Jag kände igen mig mycket i det du skrevom Sofia.

Leave a Reply