I väntan på Smulan

Mina hundar ligger otåligt och väntar innanför dörren. Snart kommer dagmatte och med henne följer Smulan, en gul labbe som på kort tid blivit jättekompis med mina hundar.

Visst skulle jag önska att jag kunde ta mig tid till en långpromenad varje dag med mina egna hundar, men så ser bara inte verkligheten ut längre. Det var skillnad när vi bodde tre i hushållet, varav en var hemma på heltid och kunde göra sånt som jag nu klämmer in i förbifarten, t ex handla och laga mat, rasta hundar och hålla ordning.

Ordningen här hemma är inte på topp just nu, men så får man en halv dag över och röjer upp det värsta. Jag ägnade ju hela januari åt att gå igenom lådor och hyllor, så jag inbillar mig att eventuell stökighet bara är på ytan. You wish!

Idag bär det av till Berga amfibiebataljon för en föreläsning. Försvarsmakten står mitt i en omorganisation så stor att den är svår att överblicka. De behöver all pepp de kan få.

Share:

There are 3 comments on I väntan på Smulan

  • Vad kul att du, Babben, bloggar! Det hade jag ingen aning om förrän jag besökte tantmarit.se. Hon hade din blogg som länk. Tack vare tanten fann jag din blogg! Du är en fantastiskt rolig och inspirerande person. Sedan har du en underbar dialekt. Go girl!

  • Här är det på samma nivå…Hinner liksom inte med… men det sägs att lite skit i hörnen är bättre än ett rent h..vette så jag” får bit ihop”. Hoppas det gick bra med försvarsmakten!

  • Försvarsmakten är informerad och klar! 🙂

Leave a Reply