I mål – för den här gången

Har gått på semester efter en intensiv period med slutförandet av boken och marknadsföringen av den. Nu ligger ”Barbro före Babben” som ljudbok exklusivt på Storytel och släpps om några veckor som pappersbok i handeln. Det är redan många som har lyssnat och kommit med fina kommentarer och den har i nuläget 4,4 stjärnor av fem i betyg på Storytels hemsida vilket är otroligt roligt.

Nu checkar jag ut några veckor för att ladda upp batterierna och ta hand om resten av livet.

Jag har i samförstånd med min skivdirektör Micke Lyander beslutat att skjuta upp releasen av plattan till i höst så inte allting kommer samtidigt. Vill ni höra ett smakprov i förväg kan jag tipsa om min enda konsert med kvintetten i sommar; i charmiga Smedjan belägen i Stjärnsund i södra Dalarna. Bara miljön runt lokalen är värd en utflykt och de gamla tjocka väggarna i lokalen ger perfekt akustik för vår lättlyssnade jazz. Det nya materialet är helt på svenska och mellansnacket – tja, jag tror ni kommer att gilla det också.

Ber att få önska er en fin midsommar när jag ändå har er på tråden.

Share:

Leave a Reply