I kväll drar det igång—

Nu har jag haft ledigt och inre tjänst länge nog. Dags att ta på sig komikerselen och ge sig iväg igen. Första anhalten ligger inte så långt bort, närmare bestämt ca 12 minuter med taxi efter rusningstid. Adressen är Surbrunnsgatan 33 och stället heter Norra Brunn. Tänk att du fortfarande kan få se ståuppkomik av bästa märke där fem kvällar i veckan sedan 1990. Det måste vara underhållningsrekord eller nåt i Sverige.

I kväll uppträder jag tillsammans med Eric Löwenthal, smart, politisk och sympatisk komiker från de södra förorterna, och Elina Du Rietz är konferencier. Hon och jag åker snart ut på vägarna tillsammans med Karin Adelsköld. Du kan se vårt turnéschema under Vad Gör Jag här ovan.

Vi tre är också med när den årliga showreelen av kvinnliga komiker går av stapeln på Hamburger Börs 7 mars under titeln Bara Brudar. Missa inte det om du är i Stockholm den dagen.

Nej, nu måste jag hitta på lite nya skämt, det har ju hänt en hel del sedan mitten av december. Känns det inte som om alla partier har bytt partiledare sen dess t ex? Så veeem kan man liiiita påååå?

Share:

There are 2 comments on I kväll drar det igång—

  • Glömde skriva att Elina är ett riktigt stjärnskott med en helt egen stil. Förutom sin lätt neurotiska och mycket originella stand up gör hon även figurer av olika slag. När jag och Lennie turnerade med henne för två år sedan gjorde hon Maria Montasami, en rysk relationsexpert och en misslyckad strippa från Balticum. Mycket roligt 🙂

  • Hej!
    Kul att du är tillbaka med blogginläggen. Jag har saknat dem. Jag har just läst din krönika i Aftonbladets Härligt hemma. Blir så nyfiken – vilket fint kalas ska du på med anledning av den fina klänningen. Jag får väl bärga mig, snart får vi väl läsa om det. Trevlig helg!

Leave a Reply