Hur jag får tiden att gå…

Jaha, då har jag fått ett nytt tidsfördriv jag inte behövde… Mina kära arbetskamrater i showen har utmanat mig i Quiz-kampen och nu är jag fast. Precis som när jag började med QuizMe för något år sedan har jag satt upp ett mål redan hur högt rankad jag vill vara när jag lägger av.
I QuizMe:s fall ville jag nå topp hundra och det tog några månaders intensivt spelande. Som högst låg jag på 84:e plats, och sen slutade jag spela. På QuizKampen är det många fler som spelar och det är större rotation på frågorna vilket gör det lite klurigare att klättra i rang. Men jag har kommit under 20 000 på två veckor i alla fall från att ha startat upp på 1 500 000 som alla andra nya. Skam den som ger sig 😉

Share:

There is one comment on Hur jag får tiden att gå…

  • Jag är såå glad för äntligen händer det – jag skall se Babben i dag på Lisebergsteatern!! I så många år har jag tyst gillat och beundrat dig – o nu äntligen uppleva dig live!!
    Jag kan känna igen mig i beroendet av Quizkampen (som ju har lite slagsida åt min hemby- Kungsbacka) och lyckan som infinner sig när man klättrar på rankingen. Det bor en tävlingsmänniska i oss alla. Fast när det gäller stand-up, blanda allvar o skratt, bjuda på sig själv-där kan jag inte tävla med dig, du är min mästarinna!!

Leave a Reply