Heldag på resande fot

Om inte publiken kan komma till mig åker jag till publiken. Sålunda steg jag upp halv sju i morse och åkte ut till Arlanda för vidare transport till Oslo. Där blev jag hämtad av arrangören och körd två timmar söderut till Strömstad. Deras spa-hotell är verkligen helfräscht och jag installerades i en svit som sedemera ska hysa Andrea Bocelli till sommaren.

Jobbet var klockan fyra så jag hann med en shiatsu-massage (sååå skönt!) och att läsa ikapp de senaste veckornas dagstidningar som samlats på en hög hemma på köksbordet.

Efter smink, klädbyte och lite funderande på vilka skämt jag skulle satsa på för dagen tog jag hissen ner till ett rum fyllt av i huvudsak Strömstadsbor som ville fira en SkönaSöndag med mig. Eftermiddag är inte den ideala tiden för stand up men det var inga problem. Publiken var där för att ha kul och skratta. Det var – som min chaufför påpekade på tillbakavägen – 50 minuters grupp-massage av skrattmusklerna.

Jag var i mycket god tid på Gardemoen, så god att jag n ä s t a n hann ta planet 19.45, nästan, men inte riktigt. Istället strosade jag runt i lugn och ro, fikade, började skriva lite på veckans manus till Time Out och handla lite hudcremer till mig och dotra. Nu har jag precis landat hemma, klockan går mot midnatt och en lång dag är snart slut. Det är inte alltid man är borta 16 timmar för ett jobb, men det spelar ingen roll. Det blev en riktigt fin söndag och jag kommer att somna som en nyklubbad säl 😉

Share:

There are 7 comments on Heldag på resande fot

 • Åååå, vad ROLIGT, tänkte jag först när jag läste att du flög till Oslo, nu skall du muntra upp mina landsmänn!
  Men så läste jag vidare, nopp, det skulle du inte alls det, hehe.
  Har du/brukar du upptreda något i Norge?
  Skulle det fungera/fungerar det med din härliga dialekt tror du?

 • Lustigt att du frågar, för jag sa så sent som förra veckan till min bokare Stefan att jag vill börja jobba mer i Norge. Så härmed är det officiellt – jag raggar jobb i vårt västra grannland!

  • Tja, det är ju bara att söka sig till motsvarigheten till ”så skall det låta” i Norge, så lär ju ”din lycka vara gjord”, hehe. 😉
   HOPPAS att du hittar något kul erbjudande, tror din typ av humor skulle uppskattas där!!!
   PS: skall jag ragga jobb åt dig i bloggen, hihi… 😉

 • Hej! Tack för en trevlig söndagskväll i Gävle igår. Jag passade på att knäppa någon bild och har lagt upp en av dem på min fotoblogg. Är du nyfiken så hittar du den här: http://sabinasfoto.wordpress.com/2012/03/05/babben/
  Hälsningar Sabina

 • Hejsan,
  Jag är lite ny på din blogg men har kikat lite i den och den är lätt tillgänglig, snygg… ok kanske liiite sexig då.
  Så underbart att du får unna dig lite guldkorn under en lång arbetsdag… den där massagen du berättade om det lät skönt.
  Jag fick presentkort när jag fyllde år så det lär bli massage för en del redan imorgon.
  Ha det bra…pöss

 • Vilka fullmatade dagar! Nästan så jag blir lite orolig 😉

  Ska bara berätta att reportaget om dig från november numera ligger ute på min blogg.

  Ha det bra!

Leave a Reply