Heja heja!

Varit och tittat på nya upplagan av REA på Hamburger Börs ikväll. Många bra nummer, de två nya (Charlotte Strandberg och Ola Forssmed) tillför bra energi.Allra roligast hade jag när de spelade saxofon.
Jag har inte bloggat så mycket den här veckan eftersom jag suttit alla dygnets vakna timmar med boken, både i ljudstudion och här hemma för att få i ordning allt. I helgen får jag koppla av ett dygn med god mat, vila, trevligt sällskap och massage så det ser jag verkligen fram emot 🙂

Share:

There are 3 comments on Heja heja!

  • Verkar jobbigt det där med bok… 😉

  • Ja, så fort man tänker att nu så är det väl inget mera så kommer man upp i en helt ny division av arbete som ska läggas ner ytterligare. Och det kommer nog fler såna omgångar framöver har jag fått hintat.

  • Sådär, nu är i alla fall det här varvet färdigt. Då åker jag på snabb-återhämtnings-weekend i skärgården och relaxar ett dygn.

Leave a Reply