Halmstad var näst sista helgen

Det har gått några veckor sedan jag bloggade, turnén har varit intensiv, och emellan är jag i Göteborg och jobbar med det kommande tv-programmet som ska spelas in under december. Redaktionen är toppkrafter rakt igenom och det har kommit fram mycket matnyttigt i den grundliga research som programidén delvis bygger på. Ett gott tecken tycker jag är att jag skulle vilja vara gäst själv i ett sånt här program. Det ger en bra magkänsla.
Igår spelade vi in all musik innan föreställningen med bra ljudmixer och förhoppningsvis kommer snart alla rättigheter så jag kan lägga ut låtarna på spotify. Ni är så många som frågat efter musiken och texterna att jag hoppas jag får alla tillstånd jag ansökt om.
I kväll var jag medverkande för fjärde året i rad på World Aids Day-galan, som just nu pågår fortfarande på Hamburger Börs. Det är som ett andra hem att komma dit och jobba, stampersonalen runt scen och teknik är samma som jag jobbade med under REA-tiden och de är riktiga klippor hela gänget.
I år bidrog jag med lite stand up och en cover på ”Help med make it through the night”, Kris Kristoffersons gamla country ballad som jag tycker så mycket om.
Nu har jag lite manusarbete att pilla med innan jag nattar mig och hundarna för idag. Dottern sitter fast förankrad i sitt onlinespel och chattar med halva världen i sina lurar, hon kan behöva koppla av från studierna, hon jobbar också hårt.
Jag får väl erkänna att jag slår emellan med några omgångar Candy Crush mellan varven, sitter just nu fast på bana 181 som är erkänt svår. Det gäller att få många jättekarameller som rensar sidorna. Jag jobbar på det – också.

Share:

There is one comment on Halmstad var näst sista helgen

  • Ingmari, Ekerö on

    Så roligt det ska bli att äntligen få lite vettig och bra underhållning på tv. Du är en av dem som är mycket duktig på att intervjua folk så att det framkommer lite nytt, intressant och givande. Ser verkligen fram mot tv-programmen.

Leave a Reply