Halloween är inte bara spöken och pumpor…

…det kan också vara att krypa in i värmen på Rival och se en show som fått fyra plus i Aftonbladet som som SvD läsare rejtat till 5,3 av 6 möjliga.

Biljettläget den här veckan:
Tors 1 nov + fred 2:a nov: mindre än 50 bilj kvar.
Lörd 3 nov 15.30 knappt 100 bilj kvar
Lörd 3 nov 19.30 bästa chans t parkett denna helg.

Vänta inte för länge, den 27 nov är det slut på Rival!

Utdrag ur ett (av många) tack-mail från publiken:
Tack för en underbar upplevelse igår (25/10). Jag och min fru XXX var och såg din föreställning på Rival. Det var något av det bästa vi sett på en scen.
Jag växte upp med Hasse & Tage på Tv´n och lyssnade på deras föreställningar på skivor. Jag har alltid saknat att jag inte kunde närvara på ”88-öres Revyn” eller ”Under Dubbelgöken”.
Igår när jag satt i salongen och hörde dig sjunga Blodsockerblues tillsammans med dina fantastiska musiker så fick jag feeling. För helvete tänkte jag, nu är jag ju med. Nu är jag med i ett sådant där ögobnblick som jag längtat efter hela livet. Det här är ju humor med budskap, riktig musik och äkta publikkontakt i en harmonisk samklang. Någonting som förmodligen bara uppstår när det sker med äkta hjärtan.
Det var ett ”Halleluja moment” som jag kommer bära med mig länge, länge. Ditt tryck och din styrka i rösten, det kärvänliga samspelet med musikerna, din tajming och din rutin. Det är sann kärlek till konsten och till publiken.

Share:

There are 16 comments on Halloween är inte bara spöken och pumpor…

 • Så fint skrivet! Jag önskar att jag också kunde omvandla min upplevelse till ord så där bra.

  Förresten är det alla helgons dag i helgen, halloween var ju idag.

 • Och jag säger som jag brukar vid den här tiden på året: din klocka går fel 😉

  (skrev det på förra men du kanske inte såg)

 • Usch, vilken skitjobbig besserwisser jag är!

 • Åh, vilka ord!

  Det gör mig så glad, för jag har redan köpt biljetter till din föreställning i Göteborg den 9/2!
  En julklapp till min älskade särbo..

  Kram
  M

  • Ah, det säljer redan bra i Göteborg har jag hört, fasen vad kul det ska bli att spela i min gamla hemstad (bodde dr 82-87)

 • Jag och mitt ex förenades för att gå på en stand-up och skratta tillsammans, efter 7 månaders sorgearbete pga separationen.
  Det var jag som var ledsen som också beställde biljetterna (!), men då tänkte jag inte så mycket på vad stand-upen skulle handla om. Tänkte bara att ”Babben är bra, henne tar vi!”. Inte förrän jag läste en artikel i Lokaltidningen ett par veckor efter inhandlade biljetter – hela mittuppslaget handlade om Babbens skilsmässa…
  ”Aj aj, men det kanske går, kan Babben skämta om det, så kanske vi kan skratta åt det?”…..trots att vi (alla 3 antagligen) befann oss i olika tidszoner beträffande sorgearbetet.
  I första halvlek fick jag en klump i halsen. Varvade det med skratt och njutning. Du är bara FÖR bra Babben!
  I andra akten växte klumpen och avslutningsvis började näsan att påminna om en droppande kran och ögonen hade översvämningsproblem. Fårad av gråt på kinder, helt slut, dunkande tinningar, kaos i hjärnkontoret, ångest och en mycket udda känsla av lycka och nästan en nära-döden-upplevelse – lämnade jag salongen efter föreställningen tillsammans med mitt ex. Han tackade mig för att jag hade gått dit med honom. Han sa ”kan man inte få hennes autograf?”
  Nä, det kan du inte. Hon ska vila nu, fattar du väl, sa jag.
  På väg ut från Rival såg jag flera (damer framförallt) som gick och tårade tårarna. Du har rört om oss totalt Babben – alla vi 50+ -are som var där med dig igår! Stort tack! Det bästa jag sett 🙂

  • Oj, vilken berg- och dalbana du måste ha åkt i som var i exakt den där fasen av din separation. Jag skickar varma tankar till dig och familjen. Ta hand om er – tillsammans och var för sig. Kram

 • …”torkade tårarna”, skulle det givetvis ha stått…

 • PS Han kunde fått en autograf, jag signerar böcker efteråt – och en och annan biljett blir det också. Babben

  • Åååh, Babben!
   Kan inte komma på, att jag nå’nsin sett el hört något bättre ån din show!!! Så härlig, känner att jag vill se och höra den igen!!! Go’a du, ha det bra i framtiden! Puss/kram.

 • När kommer du norröver?

 • Hej Babben – fantastisk show !!!
  Du är den där goa släktingen man skulle vilja ha!!(men inte har)
  Som man kan lätta ens hjärta för och som kan få en att må bra och distans till sina problem. Tack för att du delar med dig av din värme och härliga humor!

Leave a Reply