Halloj fran Afrika!

Hej alla! Jag ar pa semester fortfarande men vill paminna om att mitt ”Sommar” sands lordag 23 juli 13.00 i P1. Hoppas ni lyssnar och ni far garna tycka till har nedan. Halsningar Babben i Nairobi

Share:

There are 7 comments on Halloj fran Afrika!

 • det ska jag komma ihåg
  men vet du, jag såg på webbtv ett gammalt ”sommarpratarna” där du var med och jag måste säga att klokare människa får man inte äran att träffa på så ofta
  dessutom måste jag erkänna att jag överrumplades av hur vacker du faktiskt är…riktigt vacker!
  ville bara säga det
  kram å ha det så bra i Nairobi

 • Missade ju första halvtimmen..attans också 🙂
  Fina låtar du spelade.

  Hoppas det går bra i Nairobi.
  Kram/Sickan

 • Kul att du gillade musiken, Sickan, det ar mina favoriter!
  Och tack for komplimangerna Paula. Ha det riktigt bra bada tva!

 • Tack för ett underbart sommarprogram! Jag trodde ett tag att du läst mina dagböcker från 60-talet. Det var längesen jag skrattade så. Gillar din jämförelse med ett EKG på gymnasiet.Mitt EKG visade toppar & bottnar i mitt känsloliv. Du vet: när HAN (den ouppnålige) tittade på mig, uppåt för att dan efter falla i botten. Ja, ja tonåren var ganska roliga så här i efterhand. Önskar bara att jag hade haft en del av den självkänsla jag har idag.
  tack igen!

 • Hej Babben!
  Vill bara säga att det var jätteskönt att lyssna på ditt sommarprat igår. Ett mycket välbehövt avbrott i försöken att ta in vad som hänt i Norge. Bra att du sade till dem på radion att påpeka att det var förinspelat också.
  Ha det bra
  Ellen

 • Vad fint ditt sommarprat var! Tror att alla som varit tonåring och tjej kan känna igen sig i det. Bra musik också!

 • Ewa Mikander on

  Det går inte att missa ditt Sommar, Babben !!
  Hur skulle mitt liv te sej då ?!
  Min mt är bästa Kom-ihåg, så jag missade inte ett
  andetag från ditt program.
  Helt underbart, när man både älskar både gotländska
  OCH dej !
  Fortsätt vara DU.

Leave a Reply