Gud så gott det var!

Mmmmm, det blev rådjursstek med svamprisotto och tomatsallad, ostbricka och till slut en underbar hemmagjord crème caramel som avslutning. Dessutom fick jag träffa lite nya bekanta vilket alltid är allmänt uppfriskande.
Nu väntar krönikeskrivande och att göra klart några nummer till en kollegas show som ska börja repas i veckan. Omväxling förnöjer.

Share:

There are 3 comments on Gud så gott det var!

  • Härliga tider! 🙂 Igår åt jag en kebabtallrik… meneftersom jag äter enligt WW så blev det bara det o 4 mackorigår! 🙂 Men idag har jag bara ätit 11 points så vem vet vadjag ska smarra i mig i afton?! Invägning imorgon… intealltid roligt… :(Det är roligt att lära känna nya människor!! Själv är jagmer förundrad över var alla människor tagit vägen… minapromenader med hundarna är folktomma, kanske är det så attalla sommargäster åkt hem?!?! Och omväxling förnöjer somsagt! jag har jobbat undan hela helgen så nu är min ”attgöra” lista tom… det känns konstigt! 🙂

  • Annica Gustavsson on

    När ska jag komma?! Ja, det lät verkligen gott i dessa svamptider. Jag plockar tyvärr inte själv men jag har en väldigt snäll väninna som ÄLSKAR att gå i skogen och plocka svamp och hon brukar ge mig lite av allt hon hittar. Jag är absolut ingen skogsmänniska och skulle säkert gå vilse och de skulle utan tvivel ha fått skicka ut en skallgångskedja efter mig. Jag promenerade med en väninna i Haga och gick runt i solen och njöt av att göra fynd på loppmarknaden och sedan ta en fika på ett mysigt café. Hittade en vacker glasskål för endast 30:-!! Tänk att det som andra betraktar som skräp kan vara fynd i andras ögon. Jag var på jakt efter en golvlampa med kopparfot, och sökandet går vidare. Den som söker hon finner!

  • Mmmh… rådjursstek… =)

Leave a Reply