God Jul!

Är helt ledig sedan i lördags och det var välbehövligt. Sista veckan spelade vi in sex entimmes program, ett om dagen söndag till fredag, och mina arbetsdagar snittade på 12 timmar.
I kväll har jag slötittat på ”En kväll för drottningen” medan jag läst ikapp tidningar och sprättat julkortskuvert. Vid ett tillfälle under galan var jag MYCKET uppmärksam dock, och det var när Lena Philipsson kom in i röd klänning, avgjort lik Silvia. Det numret har jag skrivit i samarbete med Lena och koreografen Roine Söderlund som också regisserat kvällens show. När jag väl kom på Snaps gamla hit ”I’ve got the power” så blev jag på så otroligt gott humör och resten av texten skrev sig själv. Sedan har Roine koreograferat och Lena lagt sin magiska hand över gestaltningen. Jag vet ingen annan artist/skådis som hade gjort det bättre. Hon är helt enkelt fenomenal.
Nu ska jag ställa mig och baka pepparkakor en stund, i morgon väntar en stilla jul med ex-make och dotter och hundar. Och jag får gå till dukat bord. Hoppas en del av er får det också. Alla är värda vila i jul.
Kram på er så ses vi på andra sidan 😉

Share:

There are 8 comments on God Jul!

 • Du är helt klart värd all ledighet du kan få! Hit har inte julefriden nått ännu. Jag julstädar för fullt. Men det är ganska mysigt det också. Jag tänker inte stressa över det, utan jag städar så mycket jag orkar och sedan får det vara bra. Jag firar med Fanny och Moa, och de tycker om mig ändå.

  Jag såg inte Lenas framträdande men det finns väl säkert på play så jag kan kolla senare.

  GOD JUL!

  • Ja, kvällen för drottningen ligger på play nu och numret kommer ca 19 minuter in. Kolla, det är värt det! Hon är helt suverän.

 • Nu har jag sett det. Det hade ni gjort bra, både du och Lena och alla andra inblandade. 🙂

 • Ingmari, Ekerö on

  Jaa… Jag visste väl det. Såg under sändningen att det stod B. Larsson som författare till numret med Lena Ph. Och jag förstod att det måste vara du! Numret var (=är) HELT SUVERÄNT! Vilken text! Vilken tajming! Vilket framförande också! Bravo Lena! Men du också, Babben! Vilken ”ny” karriär du kan styra in dig på!!! Superbra text! Släng dig i väggen, Calle Norlén! Och du, Babben, du är väl med i SKAP?!!? Tror inte jag sett Silvia så pigg och skratta så mycket någon gång! På ett så uppskattande sätt. Underbart. Silvia verkade så nöjd med hela sången och hur Lena gjorde det. Och det gjorde Lena bra! Vilka pigga ögon Silvia fick! Och hon stod formligen på tå! En så precis lagom text sa vi, dottern och jag, när vi såg programmet. Det framträdandet minns man efteråt och det gjorde hela showen. Det är ju så det är! Hemma i villan i Drottningholm är det ju Silvia som har powern! Tusen tack för ett helt underbart nummer! Bra gjort, Babben!

 • Ingmari, Ekerö on

  Måste också få tacka för ett underbart år 2013 med allt som du bjudit på. Och önska ett Riktigt Gott Nytt År 2014! Det ska bli mycket roligt att få se den nya showen på TV och jag längtar så efter det, för dina evenemang är alltid något extra. Sätter djupa avtryck som man minns och njuter av, både roar och oroar. Både gläder och ger eftertänksamma minnen. Och så får vi se vad mer som bjuds! Hoppas julen var bra. Min kan man önska övrigt kring… efter din show och idéerna min make fick om skilsmässa. Men julen utan honom blev mycket skön, tycker båda barnen och jag, för maken firade ju med sin nya. Utan att vara skild på papperet ännu… för det är ju inget fel alls… tycker han… Jaja! Jag har ju burköppnaren så jag kommer ju att klara av allt nu under 2014 och mitt nya liv! Eller hur?!??! Hoppas du får en mycket skön och trevlig nyårshelg, får vila bra och njuta av livet och kanske vara på landet. TACK för ett roligt 2013 där du roade på olika sätt och full fart mot 2014! Grått nytt hår! Och jag har ju Silvias show sparad så jag kan ju se den om och om igen, för det var ett suveränt nummer som Lena gav. Hon är också en som bjuder på sig själv så suveränt! Och vilken talang du är, Babben! En stolthet för Gotland och Solna!

 • Ingmari, Ekerö on

  I de sista skälvande timmarna av 2013…
  Ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2014!!! önskas du och de dina och alla som gillar dig och dina roliga framträdanden!!! Vi ser fram mot vad du har att bjuda på under nästa år… Ska bli spännande.

 • Tack mennen

 • Du är bäst

Leave a Reply