Fyra program inspelade!

Arbetet med nya tv-serien ”Stjärnor hos Babben” har fått en flygande start. På fyra dagar har vi spelat in lika många program. Det har varit väldigt kul och huvudgästerna har också sett ut att trivas.
Nu hemma vid skrivbordet och sprättar brev (ca 12 räkningar och två betalda fakturor…)och läser ikapp lite tidningar.
I morgon ska jag få massage, träna med min PT och sen äta julbord med en jobbarkompis som jag inte träffar så ofta. Vi införde den här måltiden som en tradition för fem år sedan. En chans att få några timmar bara vi två, skvallra om det senaste i våra liv och om vad som händer i våra respektive branscher. Samtidigt äter vi ett av stadens bättre julbord. Kvalitetstid helt enkelt 😉
Helt lediga dagar får jag inte förrän lördag om 10 dagar, så det blir även manusskrivande i morgon. Men jag tror det ska gå lättare nu när jag gjort fyra inspelningar och fått upp ångan lite.
Julklappar – hahahaha.. Det blir nätet för nästan hela slanten i år. Sorry detaljhandeln, jag gillar er men i år hinner jag inte.

Share:

There are 5 comments on Fyra program inspelade!

 • Jag tror att ”Stjärnor hos Babben” till och med blir bättre än Babben&co. De två inspelningarna som jag har sett var helt fantastiska.

  Visst är det smidigt med nätshopping. Jag har gott om tid, men varken ork eller lust att springa runt på stan. Jag har köpt samtliga julklappar på nätet i år och nu börjar de dimpa ner i brevlådan. Bara att slå in dem och lägga dem under granen.

 • Ingmari, Ekerö on

  Oohhh… Johanna, det låter lovande. Jag ser verkligen fram mot att få se dessa program. Det brukar vara kvalité och ligga på en helt särskild nivå. Spännande. Och orättvist… ;-( att du redan fått se…

 • Ingmari, Ekerö on

  Så tvära kast mellan en period i livet med show och resor och allt… och så – plötsligt! – tomt! Och så är den tiden och perioden i livet över och en ny tar vid. Men med ca 30 minuter mellan… det är nästan rekord. Häftigt kast! Lycka till nu med denna, nästa era i livet!!!

  • Ja, fast jag börjar bli van. Det har hänt flera gånger att jag fått gå direkt från ett jättejobb hem och börja med nästa samma kväll, eller sätta mig på nåt färdmedel för att åka därifrån, men den här gången var det ju väldigt stora projekt….

   • Ingmari, Ekerö on

    Ja. Och det är så kuuuuul och dig väl unt att du fått dessa ”projekt”! Grattis! Och… keep up the good job!

Leave a Reply