Frisk luft…

Underbart friskt här på över tusen meters höjd i Bad Gastein. Inledde med en åtta kilometers lång vandring i söndags till ett ställe som heter Himmelwand. Det är en idylliskt belägen gård som gjorts om till restaurang med trädgårdsservering. Att sitta där med utsikt över snöiga alptoppar och äta en mustig gulaschsoppa fick mig nästan att glömma hur ont i fötterna jag hade. Jag har nog inte gått så långt sedan jag lärde mig cykla 🙂

Tyvärr har jag lite poststresssymptom, som jag alltid får när jag ”tänder av” efter en lång arbetsperiod. Det rycker lite i ena ögat, jag är rastlös och lättstressad. Det är helt normalt och inget att fästa sig vid.

Dottern och jag har laddat med osedda dvd-filmer och goda böcker så det finns alltid nåt att sysselsätta sig med även när regnet vräker ner varannan timme.

Share:

Leave a Reply