Får man ha får i källaren?

Nu får man inte ha får i källaren längre heller, trattans. Tur att vi har källarfritt här i huset.
Tårtan har svullnat av igen och liknar sitt forna jag. Vi medicinerar med dietmat och cortison i två dagar till för säkerhets skull.
Fick förklaring till vad den där anteckningen i min almanacka betydde idag. På väg hem från ett möte runt lunch ringde det i telefonen och jag förstod då att det var en kortare filminspelning som var bokad ca en halvtimme senare. Ilade hem och la smink och ilade tillbaka in till stan och kom faktiskt bara tio minuter för sent. Satt min tagning spik i fyra olika inställelser turligt nog för jag hade lovat dottern att skjutsa henne mellan skolan och ett besök hos fotdoktorn.
Resten av dagen har förflutit i lugnets tecken; skrivit, tränat på gymmet och peppat dottern när hon har klappat ihop under bördan av alla prov och läxor. En kram, en kopp te och två avsnitt av 2 1/2 män gjorde tricket.

Share:

There is one comment on Får man ha får i källaren?

  • Jag har varit i från här ett tag, och jag hade på något sätt missat att din hund heter Tårtan, och när det står ”Tårtan har svullnat igen” gick min tankar direkt till en ätbar tårta. Kul namn!

Leave a Reply