Första snön för denna vinter

Hoppas det där snacket om värsta vintern på tusen år bara är just snack, för jag tyckte det var jäkligt nog förra vintern. Nåja, man får väl gå ner på Råsunda  Varuhus och frossa i adventsstjärnor och parlampor till fönstren så det är lite ljust inne i alla fall.

Har varit på Norra Brunn i kväll och kört stand up. Halva publiken var revisorer, något bord var bokat av Svenska spel och resten var i princip personal från Karlolinska sjukhuset i Solna. Några av dem hade sett mig även igår när jag föreläste för personalen både där och på Karolinska Huddinge.

I morgon väntar Skellefteå och en helaftons föreläsning på friskvårds och stress-tema.

Måste också tyvärr berätta att min bokning på Bokfestivalen i Vallentuna på lördag tyvärr var ett missförstånd, jag kommer alltså i n t e till er i lördag. Istället blev jag hastigt och lustigt leeeeedig 🙂

Share:

There is one comment on Första snön för denna vinter

Leave a Reply