Flingorna flyger och fullt upp!

Möten, luncher, mentorsamtal och sedan Norra Brunn i kväll. Just nu verkar tiden inte räcka till, en slående kontrast till julledigheten som jag lyckades sträcka ut till drygt en månad. Det verkar komma en skopa snö igen så jag tror jag tar en promenad nu till posten för att få iväg dagens försändelser. Idag är det en st faktura, en autograf, en signerad tröja som ska säljas till välgörande ändamål och två bokbeställningar som går iväg. En ganska normal skörd så här mitt i veckan.

Influensan verkar ha kommit i gång för i år. En elektriker som jag äntligen fått bokad och klar messade i morse att han låg däckad och skulle höra av sig när han var frisk igen. Märker också att många hostar och snörvlar på stan och att kompisar låter täppta i näsan vecka efter vecka. Hoppas ni, kära bloggläsare håller er på benen och slipper få röd näsa.

Jag dricker mitt citron- och ingefärsvatten varje dag med honung och äter echinacea från homeopatapoteket. Rena flummet tycker säkert vissa läkare men peppar peppar, men huvudsaken är att j a g tror på det!

Huskurer är alltid välkomna här, så har ni några – fire away!

Share:

There are 4 comments on Flingorna flyger och fullt upp!

 • Började också med citron o ingefärsvatten men fick aldrig in det till en vana tyvärr. Kanske ska ta upp det igen får vi se.
  Brukar åka på en riktig förkylning typ 2ggr per år o sist det begav sig va nu i början av januari. Jag nös o nös o nös mest hela tiden. O jag är en sån som ”kväver” mina nysningar som min syster säger. Så vid denna förkylning sa hon; -nys ut! -varför fr jag. – du måste nysa ut alla baciller, nys ut annars går det bara runt runt uppmanade hon.
  Sagt o gjort efter det nös jag rätt ut varje gång jag nös o det va ofta kan jag lova, och jag hade en dunder förkylning, satt på röst svalg näsa ja allt.
  I slutet av tredje dan Babben va jag nästan frisk….
  Undrar om det beror på att jag började nysa ut?… Vad tror du?

  Får väl hoppas din elektriker nyser ut om han har en förkylning.

  /Kram Nettan

 • Sven har semester, han är elektriker och har också kompetens för svårare saker (elingenjör), vill du att jag skickar honom? 😉

 • Haha, jag ska hålla det i minnet, men den här gången väntar jag ut Riksbyggens egen el-nisse.

 • Tack för ditt härliga uppträdande i Vasa i lördags! Du är bara för rolig o gullig! Jag skrattade så jag fick förkylning, hur nu det är möjligt? Tur att snuvan började rinna först på söndagen annars skulle det varit risk för översvämning på Ritz. Tack o hoppas du kommer igen!

Leave a Reply