Filip o Fredrik har tumme med pressen

Filip och Fredrik verkar ha obegränsad tillgång till Aftonbaldets nöjessida på webben just nu. Grattis till dem men jobbigt för oss att varje dag läsa om ”Här faller Filip och slår sig på riktigt -Det gör jätteont fortfarande” eller ”Fredrik nära att krossas under saltkvarn – Jag trodde att jag skulle dö”.
Vafan – programmet går ju ut på att de s k a slå sig. Tänk om alla tv-inspelningar skulle bevakas på samma sätt? ”Fjärilar kopulerade på bästa sändningstid i naturprogram -De verkade inte bry sig om att vi filmade dem medan de höll på”

Share:

There are 8 comments on Filip o Fredrik har tumme med pressen

  • Fredrik & Filip and the Schulman brothers are the most wasted space ever on the entire planet. The less said about them the better.

  • HAHAHAHHAAAAAA! 🙂 Så korrekt! Jag orkar snart inte läsa merom dem!! Jag ser inte deras program och jag BRYR mig inte omdem… trodde att jag var ensam om det!

  • Jag bestämde mig dag ett för att aldrig klicka på 1000 apor. Jag har lyckats hålla detta utom vid två tillfällen.

  • Det bestämde jag mig också för, och hittills har jag lyckatshålla mig ifrån 1000 apor. The Schulman brothers är inte mingrej.

  • Jag vet inte hur många gånger jag har lovat att aldrig mer ge den sortend journalistik min uppmärksamhet men där sitter jag igen framför datorskärmen eller med blaskan i handen på tåget! Man får vad man betalar…

  • Visst är det så… man får ta kvällspressen med en smulasalt… Att använda aftonbladet som informationskälla utanatt ha minste källkritik är inte så brajt…Och 1000 apor finns inte en chans att jag skulle surfa in på…

  • Sajten 1000 apor hade jag inte ens hört talas om :D, vilka är dom andra 998 förutom the wannabebrothers tro ? man kanske ska titta nån dag, bra för kul skull 😀

  • Håller helt o hållet med dig Babben. Jag har, liksom flera andra här, lovat mig själv att aldrig gå in på den där apsajten och inte BlondinBellas heller. Jag har hållit mitt löfte.

Leave a Reply