En hel månad

Nästan lite overkligt skönt att ha en ledig månad framför sig efter en intensiv säsong. Jag hade ju sånt flyt? Stand upen kändes kul igen efter en svacka och jag fick osannolikt höga utvärderingspoäng för de senaste föreläsningarna innan jul.
Men det är just då pausen behövs, precis efter att en har klarat av balansakten med alla bollarna. Jag kommer inte att koppla ned helt, jag har omfattande jobb på andra sidan ledigheten som Gaygalan och en konsert med 18 Voices så jag ska plugga in ett tiotal nya låtar bl a, men tid att träna, laga riktigt bra mat och läsa böcker lockar.
En tur till solen blir det också, men inte av den flängande karaktär som förra nyårsresan då jag lyckade se i princip hela Rwanda och Uganda på 17 dagar. Nu väntar ett favorithotell på en kanarie-ö med panoramautsikt och natur runt knuten efter nyår.
Önskar er den godaste av fortsättningar och om vi inte hörs innan – ett riktigt fint 2019.

Share:

Leave a Reply