En Blunt-fri eter

Läste i AB att en radiokanal i England på lyssnarnas begäran hade slutat att spela James Blunt. Nu har jag mailat till Mix Megapol och bett dem göra samma sak.
Jag kunde stå ut med ”You’re beautiful”, det var en fantastisk låt -de första 700 gångerna, men när den fasansfulla uppföljaren ”Goodbye my lover” kom insåg jag att den insats Blunt sagt sig göra i krigets Kosovo troligen inte var som soldat utan som tortyrredskap.
Det är omöjligt att utföra någon som helst tankeverksamhet medan den spelas på radio. Om jag utsattes för den en längre stund skulle jag villigt ge fienden all information de vill ha plus lite till. Jag vill uppmana alla radiokanaler att ha en Blunt-fri dag, vecka eller varför inte ett helt decennium.
Om ni tycker att jag överdriver, kolla då vad som hände när musikkritikern Kristina Lundell utsattes för den ökända Blunt-tortyren hos Annika Lantz: Blunt-tortyr ger and-nöd

Share:

There are 22 comments on En Blunt-fri eter

Leave a Reply