Drottningen, Sir Paul och mycket mer

Har hunnit se en liten del av OS-invigningen, men ville först pilla färdigt med programmet inför i morgon. (Eller rättare sagt i kväll!). Det blir tredje gången jag återvänder till Smedjan i Stjärnsund och gör ett musikprogram där. Mysiga omgivningar och glad publik är mina minnen från detta rumpmas-näste, så jag hoppas det blir så denna lördag också.
Två saker har glatt mig idag; Jag blev stor marginal (81%!) vald till den person gotlänningarna helst ville gå och äta middag med, jag slog både fru landshövdning och regionstyrelsens ordförande och även populäre opinionsbildaren Gunnar Bendelin. Jag blev stolt och glad 🙂
Ett mål nåddes också idag, om än kanske inte så viktigt. Jag laddade hem en app till iPaden i juni med allmänbildande frågor i olika kategorier. När man klev in som blåbär var man rank 59 000 ungefär. Då satte jag upp ett mål att gå under 100 i rank, och idag nådde jag dit efter idogt tävlande på lediga stunder. Faktum är att en sån sak ger självförtroende som spiller över på andra områden av livet också. Att sätta upp mål, jobba för dem och sedan infria dem är en skön känsla både i stort och smått.
Nåt OS-guld lär det inte bli för mig i år, och jag kommer knappast att ha tid att kriga mig mycket högre i rank på mitt spel heller om showen ska bli klar i tid, och det ska den!
Nå, må bäste olympier vinna and may the games begin!

Share:

There is one comment on Drottningen, Sir Paul och mycket mer

Leave a Reply