Dragit mig tillbaka i skuggan

Efter att ha varit i spotlighten under några veckor i media har  jag nu dragit mig in i skuggan och tillbringat dagen i min lägenhet med att skrota runt och bara vara. Nåja, en liten rusch till ICA för att handla lite nödproviant och hämta ett paket har jag klämt in också.

Igår var jag på balett för första gången i hela mitt liv, Romeo och Julia av Prokofjef och ett av de få klassiska stycken jag verkligen gillar dök upp en bit in i första akten, ett pampigt tema som man dansade paraddans i en scenbild som föreställde ett torg.

Det unga paret som dansade huvudrollerna var fantastiskt duktiga, framför allt Jurgita Dronina som Julia. Hon är visserligen bara 24 själv men det var inga problem att köpa att hon var 14-15 som rollen föreskriver. Hon svävade med en otrolig eterisk snabbhet över scenen, framför allt hennes armar verkar jobba helt tyngdlösa och utan ansträngning.

Ikväll blev det också klart vem som får spela Julia i musikalen om det berömda paret, och det blev Lisette som tog hem segern. Frida har varit min favorit som typ men hon är nog inte helt rätt castad för den här rollen, jag hoppas hon blir en av tjejerna i Chicago istället. Det skulle passa henne att spela en tuff dam med ett kriminellt förflutet!!

Share:

There are 3 comments on Dragit mig tillbaka i skuggan

 • kul att du diggar Frida!jag var på plats i studion igår och hejade på henne som bara den!Kul om hon får en roll i ”Chicago”, då kommer jag och tittar, men man kanske ska komma och titta i vilket fall som helst :)/KarinJ

 • KarinJ tipsade mig om din sida:) Tack babben nu blev jag så glad att jag bara skuttar:)
  Men det som är galnast är detta: läs under rubriken ”Nämn tre förebilder” om du har lust o tid såklart!
  http://svt.se/2.129302/1.1944863/frida?lid=puff_1947702&lpos=lasMer

  Grattis till Mama Morton, du kommer va helt fenomenal i den kan inte tänka mig nån bättre!
  Du är bara så cool och grym och ball!
  Så nu har jag sagt det:)
  Kram från Frida (som oxå hoppas på att bli en chicago brud nån gång i framtiden)

 • Det är 3 Sagas som sätter upp den också så prata med dem!!

Leave a Reply