¿Donde está el officina del Postel?

Eller vad det kan heta på spanska.
Fick i alla fall en avi på ett stort brev idag där detstod att jag skulle hämta det på posten men inte vilken. Somnyflyttad vet jag ännu inte riktigt var jag har posten, denkan ju i princip rymmas i vilken filmuthyrningskällare somhelst strängt taget, så jag började på min gamla post som fö bara ligger 100 m bort nuförtiden.
Nej, det var inte deras, det såg de på färgen påetiketten. De hänvisade till en ICA nån kilometer bort. Detvisade sig vara stockholmsområdets äldsta ICA-affär som nudrevs i tredje generation fick jag vet i förbifarten avägaren, men nåt paket hade de inte. De hänvisade till enannan ICA men kunde inte riktigt förklara var den låg. Jaghade smältande glass i skuffen så jag fick avbryta mittsökande för att återuppta det ikväll.
Jag körde runt i kvarteren där denna mystiska ICAskulle ligga men hittade ingenting. har nu kollat via Enirooch ska göra ett nytt försök i morrn. Tycker det ärhalvkriminellt att skicka ut en avi utan hänvisning till varpaketet finns, det brukar stå vilken affär man ska till.Nåja, får väl ringa upp centralposten i SOLNA BUSINESS PARKsom det så tjusigt heter och prata i VERSALER med dem om dethänder för ofta.

Share:

There are 8 comments on ¿Donde está el officina del Postel?

  • Lena Petersson on

    Det låter helskumt, trodde inte att en avi kunde varautformad på det viset.

  • Gud va jag e glad över att hittat din blogg. Hur har jag kunnat missa den?! Underbara människa, älskar din humor. Vad spännande det kommer att bli!Ha en bra lördag!!

  • Synd att man inte kan skicka fysiska prylar med e-mail. Detskulle ha varit bra.

  • Jag har stor förtröstan att teleportering blir möjligt under min livstid!

  • Jag har mitt kontor i Sumpan (Starrbäcksgatan nära Järnvägsgatan för de som känner till trakterna) och förutom att posten vid två tillfällen inte levererat paketet utan påstått att vi inte varit på plats när vi varit där hela dagen så har jag fått hämta företagspaket på: SOLNA BUSINESS PARK, Posten Hallonbergen och en liten kiosk vid Tuletorget.

  • Våra Sumpanvänner får posten/paketen till Vivo på tulegatan, vilket inte är alls särskilt nära, och det medför att när vi vet att det är för tjockt för den lilla boxen i trapphuset, så skickar vi till vännernas jobb.Och här i Linköping, där vi bor mellan dygnet-runt-öppna mackar och 9-22-mataffärer, så måste vi hämta i en sk jourbutik med stans kortaste öppettider, som dessutom kan ändras efter behag. 😉

  • ”Ja, visst brukar det ju stå VART man ska hämta paketet.”Nej, ”Var” ska det stå… 🙂

  • Vivo har som tur är blivit av med postuppdraget, de hade faktiskt inte resurser till det, det funkar mycket bättre tvärs över gatan på Tips och Trav. Jag tror jag ska kolla om man inte kan få välja själv, vafan ska jag orientera runt halva Västerort varje gång jag fått ett lite för stort brev går tiden fort.Vid villan var vi först i hela området med att skaffa en markstående bautapostlåda, och när jag visat brevbäraren hur enkel den var att öppna fronten på tog han med sig alla små och mellanstora paket i väskan och levererade dem hem till mig. Han är över huvud taget en toppenbrevbärare och jag borde avtacka honom för de här åren inser jag nu.

Leave a Reply