Det går för fort

Hann knappt hämta mig från en magisk helg i Skåne så bar det av igen hit till Karlstad och repetioner med Stefan Sauk. Jag regisserar en monolog med honom som har premiär den 22 sept här, och i kväll var det dags för första provföreställningen. Den gick över all förväntan, Stefan och publiken fick upp ett fantastiskt samspel och skratten rungade i salongen. Känns verkligen bra, nu har vi några veckor på oss att spela in och finslipa den inför den riktiga premiären.
Förr fredan hann jag med en sista inspelning av Intresseklubben (snyft – men hoppas den blir så väl mottagen att det blir fler säsonger) och en föreställning tillsammans med tre kollegor vi kallade ”Fyra hen”. Det var en mycket jämställd historia med två komiker av varje kön. Allt detta hände i Lund där det också var Humorfestival.
På lördagen kravlade jag mig upp tidigt och for till Malmö och repade in tre låtar med Roger Bergs storband mitt på dan, for tillbaka till Lund och genomförde den föreställning som kanske var den viktigaste för mig på länge; en 50-min provföreställning med material från min kommande show ”Vad Hände?”
Mycket var aldrig tidigare prövat med publik, så det skulle bli en hård men rättvis mätare av hur jag ligger till inför premiären 18 okt. Publikens gensvar visade att jag är på rätt väg, hur skönt var inte det?
Men ingen rast ingen ro, knallstransport efteråt tillbaka till Malmö och Git Gay-galan för att sjunga låtarna jag repat på dan och hänga bakom scenen med storheter som Lill-Babs, Eva Rydberg och Marianne Mörck. Eva + Kim Sulocki fick priset i år vilket kändes otroligt kul. Kvällen avslutades med mingel och buffé och Lars-Åke Vilhelmsson tog ett foto där jag, han och Lill-Babs var med. Tre Babsor liksom.

Share:

There are 6 comments on Det går för fort

 • Hej!

  Jag såg föreställningen på scala i Karlstad igår och tycker den var superbra! Rekommenderar den till alla som vill få sej ett gott skratt. Tycker Sauk gjorde detta mycket bra.

  Lycka till i fortsättningen, den kommer att bli en säker succe!

 • I kväll bänkar vi oss framför tv:n för att se Intresseklubben. Det ska bli kul. Jag hoppas att du hinner andas mellan alla uppdrag. Var rädd om dig!

 • Hej Babben!

  Du är toppenrolig tycker jag. Lycka till med allt Du håller på med. Jag vill gärna se Sexgurun . I Göteborgsposten stod det att den skulle ges på Lisebergsteatern den 3-4 okt men dom kände inte till något om det och det är inte med på Ticnet. Jag skrev till reporter på GP och frågade men hon visste inget heller. Vad har hänt?

 • Du är otrolig! Jag blir trött bara av att läsa om allt som du har gjort.

 • Tack Johanna! Tur att du googlade rätt på föreställningen! Jag ska säga till producenten att de ser till att det står samma överallt. Kram

Leave a Reply