Det drar ihop sig

Dags att fira Jesu lidande och död snart. Det ska bli riktigt skönt faktiskt.
Vädret är lynnigt, kallt och snörikt minst sagt och ändå anar man vår i luften. T o m i Umeå där jag tillbringat dan, kan man känna att det snart kommer att smälta undan och bli vår igen.
Jag tänkte ta helledigt i påsk så jag kan inte svära på att jag bloggar nåt då. Har mitt sista jobb innan helgen i morrn i Västerås på Prisma, och sedan är det uppehåll tills jazzfestivalen den 2 i Linköping.
Det är otroligt intressant att vara i uppbyggnadsskedet av nåt nytt igen, jag har saknat det eftersom många av mina sysselsättningar tenderar att blir långkörare. 10 års stand up! 6 års föreläsningar! 7 säsonger REA på Börsen. Kul med omväxling 🙂

Share:

There is one comment on Det drar ihop sig

  • Kul att du sjunger jazz igen, det började ju bra för många år sen med Visby Storband om jag inte minns fel. Man hör dej på Radio Gotland ibland när dom hittat nåt gammalt band i nån skrubb…..Ha en bra Påsk, det har vi här, med drillande lärkor på åkrarna, fast det är snö, och starar som visslar till varandra!

Leave a Reply