Det blåser på Gotland

Vinden dånar runt knuten här ute i Dalhem. Jag sitter i mitt föräldrahem och har lånat mammas dator. Vi har sett hur löven slitits av träden de senaste dagarna, fr a asken ute vid lagården har blivit av med sina blad, men nu har de blåst iväg så vi slipper kratta dem 🙂
Jag har haft lite ledigt här några dagar och hälsat på de mina men åker tillbaka till fastlandet för att jobba i morgon em.
Hur ser det ut hos er, börjar höstens färger ta över på allavar i naturen?

Share:

There are 4 comments on Det blåser på Gotland

  • Här är det bråda dagar för trädfotografer. Det gäller att passa på för när man vaknar imorgon kan höstfärgerna ha blåst bort.

  • Tåsjöberget är som en färgpalett från gulaste gult till rödaste rött blandat med gran- o tallskog. I fredags var det 14 grader varmt och en spegelblank sjö. Jag är glad att jag fick njuta av det innan höststormen sätter in.

  • maria norström on

    Åh, det lät härligt att vara därute på Gotland , havet och vindarnas Ö, rosorna har väl troligtvis lagt i vila nu.

    Jag har också växt upp på en gård och man la märke och upplevde årets skiftningar på ett tydligt sätt. Träden, vindarna och allt det andra…

    Vilken fräsch och fin hemsida du har !!

  • Tack 🙂

Leave a Reply