Den här såpan suger

”Den här såpan suger” var det sista man hörde Zubeude säga i dagens avsnitt av ”Goa Club” Det var ett sanningens ord.
Den såpan har sugit sedan första avsnittet och det har bara blivit värre och värre. Bara att jag sitter här och indirekt gör reklam för skiten suger. Nåja, jag kan försvara mig med att jag tittar på Goa mot min vilja. Den råkar slås på varje dag i mitt hem men det är inget jag tar initiativ till precis.
Varför skulle då Goa vara värre än någon annan dokusåpa? Tja, det är den inte. Men konceptet är att man samlar alla de som har utmärkt sig (gärna negativt) i någon annan såpa under åren och samlar dem på ett ställe. Det är väl egentligen bara Farbro Blå från Robinsson som saknas. Eller rättare sagt – inte saknas.

Share:

There is one comment on Den här såpan suger

  • John Källén on

    Jag antar att du tittar på dokusåpor som ’Goa’ för att hålla dig au courant vad gäller förnedingsteve. Måste finnas en hel del material där…. eller inte. Det är ju bara folk som beter sig som apor vecka in och vecka ut. Suck.

Leave a Reply