Däckad på lovet

Pratade just med dottern i telefon och hon ligger däckad hos pappa i en jätteförkylning. Hon är inte ensam – var och varannan man möter nu ligger däckade eller snörvlar sig igenom arbetsdagen.
Än så länge har jag klarat mig, ska försöka sova ordentligt i helgen så jag bygger upp motståndskraften – vill ju vara pigg när vi åker t London.
Det ringde på dörren tidigare här i kväll och tre skrämmande barn stod utanför och hotade med bus eller godis. Det är lite synd att alla har portkoder och låsta dörrar nuförtiden, de kan i princip bara spöka i sin egen trappuppgång.
Nä, dags att skriva en krönika till AB och sedan öppna posten samlats i en hög eftersom jag inte har hunnit öppna den nu på några dagar.

Share:

There are 4 comments on Däckad på lovet

  • Jag blev utsatt för bus/godis-barn förra året. Än så längehar de inte ringt på mig i år (ha ha). Ett tips är att sägatill barnen att de har tagit fel på helgen, att det varförra helgen…elr ngt! Min kollega blev besökt förra helgennämligen och visst blev de snopna när de fick veta att dehade kommit på fel helg 🙂 Hoppas din dotter kryar på sig!

  • Här ute på landet är det ingen som bus/godisar, däremot ärdet många som har kalas och fest! 🙂 Kul, man kan alltid hafest! :)Förkylning inte kul…

  • Jag slapp påringande barn, vilket jag är glad för. Är verkligen inte förtjust i varken påskkärrningar eller halloweenspöken – jag öppnar inte ens dörren om de ringer på. Och godiset äter jag upp själv. Hehe. 😉

  • Vardags-ondska i sin prydno 😉

Leave a Reply